Aanmelden

Openingstijden en wachttijd

Aanmeldingen kunnen telefonisch of via het *aanmeldingsformulier (zie rechts). Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Telefoonnummer: 0619915596. Omdat ik overdag vooral in gesprek ben, kan je mij het beste een mailtje sturen (info@emdrwesterhout.nl)

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:15 tot 17:30.

Omdat mijn praktijk een eenmanspraktijk is, is het lastig wachttijden aan te geven. Gemiddeld genomen is de aanmeldingswachttijd 6 tot 8 weken. Er is geen wachttijd tussen intakegesprek en behandeling.

Actuele aanmeldingswachttijd: 6 weken (per 16-01-2023). Door omstandigheden kan het soms langer duren voordat ik reageer op uw email bericht.

"Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Meenemen bij eerste bezoek:

  • Identiteitsbewijs
  • Pasje ziektekostenverzekering
  • Verwijzing huisarts

Parkeermogelijkheden
Er zijn betaald-parkeermogelijkheden tegenover de praktijk. Schuin tegenover de praktijk, in de Spoorstraat, is gratis parkeergelegenheid bij de Albert Heijn voor het eerste 1,5 uur.