Aanmelden

Openingstijden en wachttijd

Aanmeldingen kunnen telefonisch of liever via het *aanmeldingsformulier (zie rechts). Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Telefoonnummer: 0619915596. Omdat ik overdag vooral in gesprek ben, kan je mij het beste een mailtje sturen (info@emdrwesterhout.nl)

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:15 tot 17:30.

Omdat mijn praktijk een eenmanspraktijk is, is het lastig wachttijden aan te geven. Gemiddeld genomen is de aanmeldingswachttijd 6 tot 8 weken. Er is geen wachttijd tussen intakegesprek en behandeling.

Actuele aanmeldingswachttijd: ongeveer 8 weken (per 11-06-2024). Door omstandigheden kan het soms langer duren voordat ik reageer op uw email bericht.

"Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Meenemen bij eerste bezoek:

  • Identiteitsbewijs
  • Pasje ziektekostenverzekering
  • Verwijzing huisarts

Parkeermogelijkheden
Er zijn betaald-parkeermogelijkheden tegenover de praktijk. Schuin tegenover de praktijk, in de Spoorstraat, kun je gratis 1,5uur parkeren bij de Albert Heijn.

Per 1 januari 2024 is de praktijk verhuisd naar de Zijlweg 148-B (derde verdieping).

Je komt hier door via de slagbomen tussen nummers 146 en 150 naar het achterliggende terrein te gaan.  De praktijk  bevindt zich helemaal achterin en je bereikt ons door de weg op dit parkeerterrein te blijven volgen.  Je ziet dan vanzelf een bord waarop 148-B vermeld staat.